Transport – Flexibiliteit en service van goede chauffeurs

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio.

Wat u mag verwachten van De Graaff Wijk en Aalburg: professioneel, flexibel en klantvriendelijk grond- en goederenvervoer. Meerdere ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Net zoals ons wagenpark met bijvoorbeeld kiepwagens, Semi- en Eurodiepladers, kastentrailers, knijperauto’s en stenentrailers.

Transport grondverzetmachines

Het transport van grote grondverzetmachines is mogelijk met grote diepladers. Het laden, lossen en het vervoer wordt professioneel uitgevoerd door onze VCA-gediplomeerde chauffeurs en machinisten. Bovendien staat De Graaff Wijk en Aalburg er voor garant dat het vervoer altijd binnen de wettelijke normen voor transport gebeurt. Wij vervoeren met een laadvermogen van tussen de 2 en 38 ton.

Transport grondstoffen

Daarnaast vervoeren we voor u grote en kleine partijen grond, zand, grind of andere grondstoffen. Knijperauto’s kunnen worden uitgerust met knijperbak of stenenklem. Naast het vervoer van deze grondstoffen verzorgt De Graaff Wijk en Aalburg – wanneer dat nodig is – ook de graafwerkzaamheden op grotere schaal met machines uit het eigen machinepark. Ieder transport voldoet aan de strengste milieu-eisen. Onze chauffeurs nemen hun verantwoordelijkheid als het gaat over klantvriendelijkheid, professionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Overige diensten

Voor het vervoer van overige bulkgoederen bent u net zo goed bij De Graaff aan het juiste adres. Dichte kastentrailers zijn geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld grote partijen winkelvoorraad of post. Ook het transport van levensmiddelen behoort tot de mogelijkheden. Meerdere trailers beschikken over een koelsysteem in de wagen.

In het kort: verschillende afspraken met verschillende transportpartners zijn niet meer noodzakelijk. De Graaff Wijk en Aalburg is uw complete en betrouwbare partner in (grond)vervoer. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op via het nummer 06-23975002.

Sneeuwschuiver
Direct inzetbaar: Kiepvrachtwagen, het beste transport om diverse hoeveelheden grondsoorten (bijvoorbeeld zand) op een professionele wijze te vervoeren.
Dieplader
Direct inzetbaar: Euro-dieplader, het beste transportmiddel om diverse zeer zware voertuigen en machines mee te vervoeren.
semi-dieplader
Direct inzetbaar: Semi-dieplader, het beste transportmiddel om diverse zware landbouwvoertuigen en grondverzetmachines te vervoeren.
DAF
Met onze kastentrailers en professionele chauffeurs is De Graaff Wijk en Aalburg uw ideale partner voor verschillende soorten transport.
Kieptrailers
Direct inzetbaar: Kieptrailers, het beste transport om grote hoeveelheden grondsoorten (bijvoorbeeld zand) op een professionele wijze te vervoeren.
Direct inzetbaar: knijperauto's, het beste transport om middelgrote hoeveelheden grondsoorten (bijvoorbeeld grind) op een professionele wijze te vervoeren.
Volvo
Direct inzetbaar: Kiepvrachtwagen, het beste transport om diverse hoeveelheden grondsoorten (bijvoorbeeld zand) op een professionele wijze te vervoeren.

Grondhandel – De Graaff Wijk en Aalburg verzet bergen voor iedere klant

De Graaff Wijk en Aalburg is uw vaste partner voor grondhandel in de regio. Of het nu gaat om grond, zand, grind of juist bestratingsmaterialen zoals stenen en tegels. Grondwerk is belangrijk. Het is immers de basis van ieder water-, tuin-, weg- en bouwproject. Of u nu als particulier bezig […]

Lees meer...

Graafmachines – Betrouwbaar materieel voor ieder grondverzet

Onmisbaar bij ieder grondverzet: de juiste kranen en graafmachines. Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste machine. Niet iedere grondsoort is hetzelfde, niet ieder project is even groot. Daarom is er voor iedere klus een andere graafmachine beschikbaar bij De Graaff Wijk en […]

Lees meer...

Transport – Flexibiliteit en service van goede chauffeurs

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio. Wat u mag verwachten van De Graaff […]

Lees meer...
Call Now Button