Grondhandel – De Graaff Wijk en Aalburg verzet bergen voor iedere klant

grondverzet


De Graaff Wijk en Aalburg is uw vaste partner voor grondhandel in de regio. Of het nu gaat om grond, zand, grind of juist bestratingsmaterialen zoals stenen en tegels.

Grondwerk is belangrijk. Het is immers de basis van ieder water-, tuin-, weg- en bouwproject. Of u nu als particulier bezig bent voor uw huis of tuin, of als bedrijf met grote bouwwerkzaamheden. Bent u op zoek naar grond, zand of ander grondmateriaal voor uw project? Bij De Graaff Wijk en Aalburg kiest u uit een grote hoeveelheid verschillende grondstoffen.Het afhalen van gekochte grondstof is mogelijk. Daarnaast kunnen grote partijen grond natuurlijk naar u toe worden vervoerd door onze professionele chauffeurs. Ge Graaff Wijk en Aalburg staat voor u klaar met een groot aanbod aan grondstoffen:

Grondhandel

De Graaff Wijk en Aalburg beschikt over verschillende soorten zand zoals metselzand, voegzand, vloerenzand, brekerzand, grindzand en zand voor bestrating. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld grind, zwarte grond en menggranulaat.

Bestrating (zowel nieuw als gebruikt)

Bij de Graaff Wijk en Aalburg kunt u regelmatig terecht voor verschillende soorten straatklinkers, betonbanden, trommelstenen, tegels, split, funderingsmateriaal of stelconplaten. Het is mogelijk om zowel nieuw als gebruikt materiaal op te halen bij ons opslagterrein in Wijk en Aalburg.

Grondverzet

Het verplaatsen van grote hoeveelheden grond vereist professionele kennis en goed materieel zoals kranen en transportwagens. En ieder project is anders – het verplaatsen van ieder soort materiaal vereist weer een andere machine. Op zoek naar advies over werke grondsoort en welke soort kraan of transport u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op: 06-10357485.

Big Bag

Beter transport met Big Bags

Voor zowel het grondverzet als het aanleveren van verschillende ingekochte steen- en zandpartijen maken we gebruikt van onze eigen Big Bags. Deze grote, stevige grondverpakkingen zorgen voor het nóg sneller verzetten en transporteren van grondstoffen.

Bij vrijwel ieder grondverzet is het nodig om grond af te voeren en ergens op te slaan. Grond die overblijft voeren wij af naar een eigen opslagplaats. Deze grond krijgt elders een nieuwe bestemming, of wordt afgevoerd naar eindverwerking.

Grondhandel – De Graaff Wijk en Aalburg verzet bergen voor iedere klant

De Graaff Wijk en Aalburg is uw vaste partner voor grondhandel in de regio. Of het nu gaat om grond, zand, grind of juist bestratingsmaterialen zoals stenen en tegels. Grondwerk is belangrijk. Het is immers de basis van ieder water-, tuin-, weg- en bouwproject. Of u nu als particulier bezig […]

Lees meer...

Graafmachines – Betrouwbaar materieel voor ieder grondverzet

Onmisbaar bij ieder grondverzet: de juiste kranen en graafmachines. Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste machine. Niet iedere grondsoort is hetzelfde, niet ieder project is even groot. Daarom is er voor iedere klus een andere graafmachine beschikbaar bij De Graaff Wijk en […]

Lees meer...

Transport – Flexibiliteit en service van goede chauffeurs

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio. Wat u mag verwachten van De Graaff […]

Lees meer...
Call Now Button