Graafmachines – Betrouwbaar materieel voor ieder grondverzet

Onmisbaar bij ieder grondverzet: de juiste kranen en graafmachines. Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste machine.

Niet iedere grondsoort is hetzelfde, niet ieder project is even groot. Daarom is er voor iedere klus een andere graafmachine beschikbaar bij De Graaff Wijk en Aalburg.

Kranen en graafmachines

Wij bieden verschillende rupskranen in verschillende gewichtscategoriën, van 17 tot 35 ton. Naast grondverzetmachines zijn ook enkele trailers uitgerust met kranen. En het bedrijf beschikt ook nog over enkele andere grondverzetmachines zoals een heftruck. Kortom: het gehele machinepark is groot, veelzijdig en bovendien goed onderhouden door onze eigen monteurs.

Hulpstukken

Graafprojecten zijn niet de enige soort klus waarbij onze machines worden ingezet. Onze graafmachines worden ingezet in combinatie met verschillende hulpstukken. Op die manier is onze service aan de klant nog veelzijdiger en flexibeler.

Denk aan hulpstukken zoals palletvorken, een kantelbak, een slotenbak, een werkbak, een stenenklem, stelconhaken, een machineontvanger en een sorteergrijper. Verschillende graafbakken varrieren bij ons van 40cm t/m 300cm. Daarnaast zijn verschillende graafkranen uitgerust met GPS. Op deze manier gaan onze machines nog efficiënter en nauwkeuriger te werk.

Transport

Naast het aanbieden van graafkranen helpt De Graaff Wijk en Aalburg u ook graag op weg bij het grond- en machinetransport. Wij beschikken over verschillende Semi- en Eurodiepladers, stenentrailers, knijperauto’s, kieptailers en kastentrailers. Neem voor meer informatie over onze transport- en grondverzetmachines en onze huurprijzen gerust contact met ons op: 06-23975002.

Al onze machines worden ieder jaar gekeurd en voldoen aan de laatste milieueisen. Daarnaast staan klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel bij onze gediplomeerde chauffeurs en machinisten. Op deze manier kan De Graaff Wijk en Aalburg klanten service aanbieden volgens erkende kwaliteitsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Kobelco Rupskraan, ideaal voor sloop- en graafwerkzaamheden en in te huren met een gediplomeerd machinist.
Caterpillar 323E
Caterpillar Rupskraan, ideaal voor sloop- en graafwerkzaamheden en in te huren met een gediplomeerd machinist.
De Graaff Wijk en Aalburg
Liebherr graafrupskraan, ideaal voor sloop- en graafwerkzaamheden en in te huren met een gediplomeerd machinist.

Grondhandel – De Graaff Wijk en Aalburg verzet bergen voor iedere klant

De Graaff Wijk en Aalburg is uw vaste partner voor grondhandel in de regio. Of het nu gaat om grond, zand, grind of juist bestratingsmaterialen zoals stenen en tegels. Grondwerk is belangrijk. Het is immers de basis van ieder water-, tuin-, weg- en bouwproject. Of u nu als particulier bezig […]

Lees meer...

Graafmachines – Betrouwbaar materieel voor ieder grondverzet

Onmisbaar bij ieder grondverzet: de juiste kranen en graafmachines. Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste machine. Niet iedere grondsoort is hetzelfde, niet ieder project is even groot. Daarom is er voor iedere klus een andere graafmachine beschikbaar bij De Graaff Wijk en […]

Lees meer...

Transport – Flexibiliteit en service van goede chauffeurs

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio. Wat u mag verwachten van De Graaff […]

Lees meer...
Call Now Button