Graafmachine: Hyundai Rupskraan (24 ton)

Hyundai Rupskraan, ideaal voor grote en kleine graafwerkzaamheden en in te huren met een gediplomeerd machinist.

Hyundai Rupskraan, ideaal voor grote en kleine graafwerkzaamheden en in te huren met een gediplomeerd machinist.

Onze Hyundai Rupskraan kan worden uitgerust met verschillende toebehoren. Denk aan Palletvorken, een Kantelbak, een Slotenbak, een Werkbak, een Stenenklem, Steltonhaken, een Machineontvanger of een Sorteergrijper.

Gewicht: 24 ton
Merk: Hyundai
Type: 240
Inhoud: 2200 liter
Uitgerust met: brede bak, smalle bak, diepe lepel, pallethaak, palletvorken, kantelbak, slotenbak, werkbak, stenenklem, stelconhaken, machineontvanger en een sorteergrijper.

Andere Graafmachine? Bekijk ons aanbod

Wij bieden verschillende rups- en mobiele kranen in verschillende gewichtscategorieën, van 17 tot 35 ton. Naast grondverzetmachines zijn ook enkele trailers uitgerust met kranen. En het bedrijf beschikt ook nog over enkele andere verzetmachines zoals een heftruck. Kortom: het gehele machinepark is groot, veelzijdig en bovendien goed onderhouden door onze eigen monteurs.

Al onze machines worden ieder jaar gekeurd en voldoen aan de laatste milieueisen. Daarnaast staan klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel bij onze gediplomeerde chauffeurs en machinisten. Op deze manier kan De Graaff Wijk en Aalburg klanten service aanbieden volgens erkende kwaliteitsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

Over De Graaff Wijk en Aalburg

Ooit begonnen als loonbedrijf, tegenwoordig is De Graaff Wijk en Aalburg een begrip in transport en grondverzet. De Graaff is een professionele familie-onderneming. Het bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring als grondverzet- en transportbedrijf. Of u nu particulier of bedrijf bent, sinds 2005 kunt u bij ons terecht voor al uw grondverzet- en transportklussen van ieder formaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn iedere dag bereikbaar via het nummer 06-23975002. Of stuur een mail naar administratie@degraaffwijkenaalburg.nl.