Transport: Gladheidsbestrijding

Kiepvrachtwagen, het beste transport om diverse hoeveelheden grondsoorten (bijvoorbeeld zand) op een professionele wijze te vervoeren.

Verschillende chauffeurs rijden namens De Graaff Wijk en Aalburg tijdens gladde omstandigheden met verschillende zoutstrooiwagens door de regio, bijvoorbeeld in opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Aantal wagens inzetbaar: 8
Uitgerust met: Sneeuwploeg,strooi-installatie.

Ander Transport? Bekijk ons aanbod

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio.

Wat u mag verwachten van De Graaff Wijk en Aalburg: professioneel, flexibel en klantvriendelijk grond- en goederenvervoer. Meerdere ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Net zoals ons wagenpark met bijvoorbeeld kiepwagens, Semi- en Eurodiepladers, kastentrailers, knijperauto’s en stenentrailers.

In het kort: verschillende afspraken met verschillende transportpartners zijn niet meer noodzakelijk. De Graaff Wijk en Aalburg is uw complete en betrouwbare partner in het vervoer van zware machines, grondsoorten, levensmiddelen en bulkgoederen.

Over De Graaff Wijk en Aalburg

Ooit begonnen als loonbedrijf, tegenwoordig is De Graaff Wijk en Aalburg een begrip in transport en grondverzet. De Graaff is een professionele familie-onderneming. Het bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring als grondverzet- en transportbedrijf. Of u nu particulier of bedrijf bent, sinds 2005 kunt u bij ons terecht voor al uw grondverzet- en transportklussen van ieder formaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn iedere dag bereikbaar via het nummer 06-23975002. Of stuur een mail naar administratie@degraaffwijkenaalburg.nl.